- Publicitate -
Ad imageAd image

VIDEO – Iohannis: Solicit tuturor autorităţilor să nu slăbească în niciun fel vigilenţa; rămân în vigoare absolut toate restricţiile

Ad imageAd image

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, că România are în faţă un val epidemiologic determinat de coronavirus şi a solicitat autorităţilor să nu slăbească în niciun fel vigilenţa, informează AGERPRES.

„Solicit tuturor autorităţilor să nu slăbească în niciun fel vigilenţa”, a spus şeful statului, într-o declaraţie susţinută la Palatul Cotroceni.


El a precizat că toate restricţiile rămân în vigoare în perioada următoare, iar orice încălcare a regulilor ar însemna un risc major pentru populaţie.

„În aceste zile, rămân în vigoare absolut toate restricţiile. Nu ne jucăm cu viaţa românilor, orice încălcare a regulilor reprezintă un risc major. România nu se află în etapa de transmitere comunitară extinsă atât datorită efortului autorităţilor, cât şi datorită respectării de către români a distanţării sociale. Am făcut deja foarte multe cu toţii pentru a evita un scenariu catastrofal. Haideţi să nu irosim acest efort!”, a fost apelul către români al preşedintelui Iohannis.

TAGGED:
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu