- Publicitate -
Ad imageAd image

Gest: Cristian Niculescu Ţâgârlaş îşi donează indemnizaţia de consilier pentru a ajuta patru vârstnice (FOTO)

Ad imageAd image

Cristian Niculescu Ţâgârlaş a ales să-şi direcţioneze indemnizaţia de consilier local pentru a ajuta cu hrană patru vârstnice din Borşa. Astfel, acestea vor beneficia de o masă caldă în fiecare zi a săptămânii.

„Bunicii fac parte din amintirile copilăriei noastre. Ne-au ocrotit cât am fost mici, iar acum e rândul nostru să îi sprijinim.

Vă îndemn să îi ajutați pe vârstnicii singuri, pentru că în această perioadă ei sunt cei mai loviți de lipsuri și izolare. Împreună cu familia sau cu prietenii, adunați resurse să le oferiți o masă caldă celor în nevoie. Eu am ales să susțin patru vârstnice din Borșa. Indemnizația de consilier am direcționat-o spre abonamente de hrană, iar în acest fel bunicuțele vor avea o masă caldă în fiecare zi a săptămânii, pe tot parcursul lunii aprilie”, a spus Cristian Niculescu Ţâgârlaş.

El consideră că fiecare consilier local, judeţean, dar şi parlamentar din Maramureş poate să facă un astfel de gest, mai ales în contextul situaţiei actuale.

„Fiecare consilier local, județean sau parlamentar din Maramureș poate să facă acest gest simplu și de mare nevoie.
Gândiți-vă că unii bătrâni din zonele rurale n-au bani sau n-au în zonă marketuri și mall-uri, cum avem noi. Pentru ei asigurarea traiului zilnic, suprapus peste boli, singurătate și temeri, este o mare grijă. Putem să îi ajutăm”, a completat Cristian Niculescu Ţâgârlaş.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu