- Publicitate -
Ad imageAd image

S.C. VITAL S.A. inchide biroul de relatii cu publicul si modifica programul casieriilor

Ad imageAd image

In aceasta perioada, masurile de preventie pentru a limita raspandirea infectiei cu COVID – 19 sunt foarte importante pentru noi si cei din jurul nostru. De aceea, incepand de marti 24 martie 2020 activitatile de relatii cu publicul desfasurate de S.C. VITAL S.A. se suspenda. Prin urmare toate cererile, reclamatiile sau alte informatii legate de furnizarea/prestarea serviciilor de alimentare cu apa si de canalizare se vor transmite in aceasta perioada exclusiv online, la adresa de email [email protected]. Reamintim utilizatorilor ca toate audientele vor fi reprogramate, iar programul de lucru al casieriilor S.C. VITAL S.A. din Baia Mare (str.Gheorghe Sincai nr. 21 si bd. Republicii nr.20 si nr. 62), se modifica, ele fiind deschise in intervalul orar 09.00 – 14.00.

In toata aceasta perioada, societatea VITAL S.A. are echipe de interventie pregatite in cazul in care apar avarii la retelele de alimentare cu apa potabila sau la retelele de canalizare. Permanenta va fi asigurata de dispeceratul societatii, care functioneaza 24 de ore din 24. Astfel, in cazul in care apar situatii deosebite, utilizatorii serviciilor noastre pot suna la numerele de telefon 0262/212550, 0262/215150,1,2 si 0362/401052, 3, 0372 752661.

Pastram legatura – tot ce trebuie sa faceti este sa ramaneti acasa si sa va deschideti un cont pe portalul nostru www.vitalmm.ro. Va reamintim posibilitatile realizarii online a unor operatiuni, din confortul casei dumneavoastra, cu privire la modalitatile de plata a facturii de apa-canal cu cardul, obtinerea facturii in format electronic, transmiterea indexulul contorului prin intermediul contului personal accesibil, prin portalul www.vitalmm.ro.

Toate noutatile despre activitatea/ actiunile societatii noastre le puteti gasi pe site (www.vitalmm.ro) sau pe pagina de Facebook (www.facebook.com/vitalmm.ro).

In functie de evolutia situatiei actuale, va vom comunica noi decizii!

vitalmm.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu