- Publicitate -
Ad imageAd image

Gest si invitatie la solidaritate din partea unui borsean

Ad imageAd image

Solidaritatea este unul dintre multele gesturi pe care le putem face in aceste momente. Ajutorul acordat autoritatilor prin a incerca sa limitam cat mai mult iesirile din casa, pana la a raspunde la unele apeluri de a sprijini material diverse actiuni sunt gesturi mici care pot salva vieti.

Borsa este o zona sensibila din punct de vedere al pericolului pe care-l constituie posibilitatea infectarii cu COVID-19. Primaria a facut un apel catre populatie pentru a pune la dispozitia politistilor care fac paza la centrele de carantina din Borsa, masini tip microbus dotate cu instalatie de incalzire auxiliara in stationare tip sirocol.

A raspuns apelului un borsean, intors acasa din strainatate, care a fost dispus sa puna la dispozitie un autovehicul dotat dupa cerintele Primariei. Utilajul a fost deja transportat la una dintre locatiile indicate de autoritati. In plus, acesta ofera 20 de paturi de campanie rabatabile, 2 Corturi de campanie, generator 220/380, sistem de incalzire cu aer cald de 40KW. „In aceste momente este important sa fim solidari, sa lasam micile orgolii la o parte si sa raspundem responsabil nevoilor autoritatilor. Fiecare gest devine insemnat”, a spus borseanul Gavrila Bor.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu