- Publicitate -
Ad imageAd image

Deputatul Durus va vota Guvernul Citu: „Prioritatea este sanatatea publica, nu orgoliul politic”

Ad imageAd image

Guvernul Citu intra astazi la votul in plen. Cu unele rezerve fata de o parte a membrilor propusi pentru ocuparea unor portofolii ministeriale, parlamentarii USR vor acorda, totusi, votul de investire. Decizia are la baza, in primul rand, nevoia de stabilitate politica in aceasta perioada delicata din punct de vedere al sanatatii publice, spune deputatul USR Maramures, Vlad Emanuel Durus.

„Astazi trebuie sa se treaca peste orice jocuri politice si interese de grup. Romania are nevoie de un guvern stabil, cu puteri depline, care sa poata gestiona situatia creata de pandemia de coronavirus. USR face apel la toti deputatii si senatorii sa fie prezenti azi in plenul Parlamentului si sa voteze pentru instalarea unui guvern cu puteri depline. Votul va fi la vedere si are ca justificare nevoia de a pune la dispozitia guvernului toate atributiile necesare pentru gestionarea crizei provocata de noul coronavirus.

Prioritatea tarii este in acest moment sanatatea publica. Un guvern cu puteri depline are obligatia sa gaseasca solutii pentru a raspunde si situatiei economice create de coronavirus. Vor fi multe firme care vor simti din plin socul, iar pentru aceste trebuie venit cu masuri de sprijin: reducere taxe si impozite, amanari de la plata acestora sau scheme de ajutor de stat. Astazi, in plenul Parlamentului, clasa politica poate face diferenta dintre responsabilitate si iresponsabilitate. Vrem sa credem ca deputatii si senatorii Romaniei stiu ce e important pentru oamenii care i-au trimis acolo.”, afirma deputatul Durus.

Biroul de presa, Cabinet parlamentar Deputat Vlad Emanuel Durus

TAGGED:
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu