- Publicitate -
Ad imageAd image

Conducerea Consiliului Judetean Maramures a constituit grupul de lucru pentru prevenirea si combaterea infestarii cu COVID-19

Ad imageAd image

Prin dispozitia presedintelui Consiliului Judetean Maramures, in contextul manifestarii epidemiei generata de” COVID – 19” si a riscului de contaminare a personalului din aparatul de specialitate al Consiliului Judetean, dar si a personalului din institutiile si serviciile publice din subordine precum si a cetatenilor ce intra in relatii cu aceste categorii de personal s-au stabilit o serie de masuri de prevenire si combatere a infectarii cu coronavirus, a transmis administratia judeteana.

Tinand cont si de Hotararea nr. 6 din 09.03.2020 a Comitetului National Pentru Situatii Speciale de Urgenta precum si Hotararea nr. 8/2020 a Comitetului Judetean Pentru Situatii de Urgenta – Maramures, Presedintele Consiliului Judetean Maramures a emis o Dispozitie cu 13 articole/masuri care vor fi aplicate imediat.

Articolul 1 al acestei dispozitii arata ca se constituie grupul de lucru pentru coordonarea la nivelul Consiliului Judetean Maramures si a institutiilor din subordine a actiunilor de prevenire si gestionare a situatiilor determinate de infectii cu coronavirus ”COVID – 19”. Grupul va fi coordonat de seful administratiei judetene in calitate de presedinte, avand alaturi administratorul judetului, seful de cabinet al Presedintelui si directorii din cadrul institutiei Consiliului Judetean.

Totodata, s-a aprobat si Planul de masuri pentru prevenirea si gestionarea situatiilor determinate de epidemia cu coronavirus ”COVID – 19” la nivelul Consiliului judetean Maramures si a institutiilor din subordine, dar si la nivelul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului si a centrelor din subordinea acesteia.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu