- Publicitate -
Ad imageAd image

Doua baimarence suspectate de coronavirus. Un caz a fost preluat de pe Aleea Neptun, iar celalalt de pe Luminisului. Ambele s-au intors din Italia

Ad imageAd image

In cursul noptii trecute, un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta a intervenit pe Aleea Neptun, din Baia Mare, in jurul orei 02.00, pentru a prelua cu izoleta o femeie care are toate simptomele COVID-19. Aceasta a fost transportata la Spitalul de Boli Infectioase. Cadrele medicale au prelevat probe nazofaringiene si orofaringiene, care au fost trimise la Cluj.

Surse apropiate ZiarMM.ro spun ca femeia “are toata definitia de caz corespondenta pentru COVID 19”. Din primele informatii aceasta a revenit in Maramures din Italia, duminica.

ACTUALIZARE ora 10.54

Doua baimarence suspectate de coronavirus. Una dintre ele a fost preluata de pe Aleea Neptun, iar cealalta de pe strada Luminisului.

CJSU Maramures: “Informatii privind doi pacienti transportati la Spitalul de Boli infectioase si Psihiatrie Baia Mare Doua persoane de sex feminin in varsta de 56, respectiv 30 de ani, au sunat la 112 si au fost transportate cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase si Psihiatrie Baia Mare, avand urmatoarele simptome: febra, tuse seaca, durere in gat. Ambele persoane erau venite din Italia si se aflau in izolare la domiciliu. Au fost recoltate probe care vor fi trimise la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Cluj-Napoca.”

Revenim cu detalii.

Ana AVRAM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu