- Publicitate -
Ad imageAd image

Maramures: Alte trei dosare penale pentru infractiuni rutiere

Ad imageAd image

Duminica seara, la ora 21.20, politistii au oprit in trafic un autoturism pentru verificari. In urma verificarilor efectuate de catre politisti, s-a stabilit ca persoana care a condus autoturismul nu detine permis de conducere pentru nici o categorie si nu a detinut vreodata.

Tot aseara, la ora 21.00, politistii din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Farcasa au oprit pentru control un autoturism pe strada Independentei din Farcasa, informeaza IPJ Maramures.

In urma verificarilor, la volan a fost identificat un barbat in varsta de 34 de ani din comuna. Intrucat acesta emana halena alcoolica a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1.51 mg/l alcool pur in aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodata, in noaptea 6/7 martie, ora 00.30, politistii Biroului Rutier Baia Mare au oprit pentru control un autoturism care circula pe Aleea Dobrogei din municipiu.

La volan a fost identificat un tanar de 28 de ani din Baia Mare, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,53 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, unde i s-au recoltat doua mostre biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

In toate cauzele s-au intocmit dosare penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si de conducerea unui vehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

ZiarMM

TAGGED:
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu