- Publicitate -
Ad imageAd image

Ministrul Mediului: Drumurile forestiere care pot fi modernizate pe fonduri europene vor trece la administratiile locale

Ad imageAd image

Ministrul interimar al Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe, a anuntat, vineri, ca toate drumurile forestiere care pot fi modernizate pe proiecte cu fonduri europene vor fi transferate catre administratiile locale, informeaza AGERPRES.

El a declarat, in cadrul unei sedinte a Comisiei pentru ape, paduri, pescuit si fond cinegetic din Senat, desfasurata la Botosani, ca administratiile locale sunt eligibile pe programele europene, in timp ce actualul administrator al drumurilor forestiere, Romsilva, nu dispune de fonduri pentru modernizarea acestora.

„Astazi, statul roman, Romsilva, are drumurile forestiere, noi nu avem bani suficienti sa le modernizam. In schimb, nu le dam la administratiile publice locale care pierd fonduri europene cu care ar putea sa le modernizeze. Nu dragilor, am anuntat public ca toate aceste drumuri forestiere care sunt solicitate de catre administratiile publice locale sa treaca in administrarea primariilor sau cine solicita si sa uziteze de aceste fonduri europene”, a afirmat Alexe.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu