- Publicitate -
Ad imageAd image

Coronavirus: Autoritatile din Borsa, in alerta. Mesajul primarului Sorin Timis pentru borsenii care se intorc din Italia

Ad imageAd image

In contextul epidemiei de Coronavirus, care a luat amploare in Italia in ultimele zile, primarul orasului Borsa, Sorin Timis, a facut cateva precizari pentru borsenii care se reintorc din zonele afectate, in special Lodi.

„Din dorinta de a evita orice fel de probleme ulterioare, borsenii care se intorc in aceasta perioada in tara sunt rugati sa declare zona din care vin, sa mentioneze obligatoriu daca este vorba despre zona Lodi si sa accepte sa li se faca analizele preliminare, avand in vedere ca au fost semnalate cazuri de coronavirus in anumite zone din Italia.

Totodata, dupa ce ajung acasa, timp de cel putin 14 zile trebuie sa stea izolati in casa si sa nu intre in contact cu alte persoane, indiferent ca prezinta sau nu simptome de boala. De asemenea, sa anunte la Primarie ca au ajuns la domiciliu pentru a putea sa le trimitem medici care sa-i monitorizeze in perioada de carantina”, a spus Sorin Timis.

De altfel, edilul a creat pe Facebook un grup adresat borsenilor din Italia.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu