- Publicitate -
Ad imageAd image

Ministrul Transporturilor: Trebuie sa luam urgent masuri pentru imbunatatirea conditiilor de munca pentru salariatii Postei

Ad imageAd image

Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor (MTIC) trebuie sa ia incepand de astazi masurile care sa determine imbunatatirea conditiilor de munca pentru salariatii Postei Romane, a declarat joi ministrul de resort, Lucian Bode, la o intalnire cu reprezentantii institutiei, potrivit unui comunicat al MTIC, informeaza AGERPRES.

Ministrul Transporturilor a avut o intrevedere joi cu reprezentantii Federatiei Sindicatelor Postasilor si ai conducerii Companiei Nationale Posta Romana, cu presedintele Blocului National Sindical, Dumitru Costin, la care a participat si ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Ministrul Transporturilor a sustinut ca se va insista pe imbunatatirea conditiilor de munca pentru angajatii Postei Romane, inclusiv pe identificarea solutiilor necesare pentru cresterea veniturilor, fapt care va fi corelat cu implementarea noilor tehnologii necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor prestate.

„Angajatii Postei Romane de foarte multe ori au fost uitati cand a venit vorba de imbunatatirea conditiilor de munca. Am vazut cum diversi manageri ce s-au perindat la conducerea companiei au fost acolo doar pentru a-si face imagine si pentru a bifa in CV o functie. Astazi suntem in situatia in care trebuie sa luam urgent masurile care sa determine imbunatatirea conditiilor de munca pentru salariatii Postei.

Sa le ceri angajatilor Postei sa isi faca treaba, dar tu ca si management al companiei sa nu le asiguri conditii normale de munca nu este in regula. Mi-ar fi placut sa ii vad pe acesti fosti sefi ai Postei, macar o data sa vada ce inseamna sa mergi prin ploaie, noroaie sau arsita verii cu geanta de postas. De aceea, am cerut noului management al Postei sa gaseasca solutii pentru ca munca acestor oameni sa fie cu adevarat pretuita. Ei merita tot respectul nostru si sunt sigur ca daca se va face tot ceea ce si-a propus noul management al companiei, in curand vom vedea o redresare atat sub aspectul situatiei financiare cat si al calitatii serviciilor”, a declarat Lucian Bode.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu