- Publicitate -
Ad imageAd image

Durus (USR): Anularea alegerilor in doua tururi prin trecerea motiunii este un atentat la democratie

Ad imageAd image

Guvernul Orban a fost demis azi cu 261 de voturi. Prin trecerea motiunii, asumarea raspunderii pentru doua tururi de scrutin pentru primari nu intra in vigoare. In acest moment, presedintele Romaniei trebuie sa nominalizeze un premier, dintre propunerile avansate de partidele politice.

Deputatul USR Maramures, Vlad Emanuel Durus, a votat impotriva motiunii.

„Un rezultat care arata nevoia unei resetari a fortelor politice din Parlament. Un partid fara sustinere populara, si s-a vazut in ultimele doua scrutinuri, a dat jos un Guvern, doar pentru ca in Parlament are majoritatea. Votul de azi a demonstrat de ce USR a deschis dicutia despre anticipate inca din noiembrie.

Nu poti sa fii in Parlament la mana unui PSD, care a aratat cat este de nociv pentru tara. Romania are nevoie azi de alegeri in doua tururi pentru primari. Este nevoie si de o majoritate care sa aiba girul poporului. In acest moment, orice Guvern ar veni este demis la prima adiere, pentru ca asistam la migrari din stanga in dreapta cum nu s-a mai vazut in ultimii 30 de ani. PNL, PSD, ProRomania fac schimb de parlamentari la foc automat”.

Biroul de presa, Cabinet parlamentar Deputat Vlad Emanuel Durus

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu