- Publicitate -
Ad imageAd image

UPDATE – SOCANT: Morti pe banda rulanta in Maramures. Unde au fost gasiti

Ad imageAd image

UPDATE – Florina Metes, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures: „Politistii au fost sesizati cu privire la decesul unui tanar de 24 de ani din Seini, a unui barbat de 46 de ani din Sighetu Marmatiei, a unui barbat de 79 de ani din Baia Sprie si a unui bebelus de o luna din Baia Mare. Cadavrele acestora au fost transportate la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cauzei mortii. In toate cazurile se continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care au decedat persoanele”.

Descoperiri socante in Maramures. Mai multe persoane au fost gasite decedate in diferite locatii ale judetului si in diferite imprejurari, conform unor surse.

Astfel, in Baia Sprie, pe str. Gutinului, un pacient de 79 ani a fost gasit decedat, cazut in baie plina de sange, prezentand plagi prin taiere la nivelul gatului si toracelui. Este vorba despre un suicid, barbatul fiind cunoscut cu probleme psihice. A intervenit echipaj SAJ C2 in prezenta organelor de Politie.

Seini, ora 00.11, str Zugau: Pacient 24 de ani gasit decedat de catre familie, cunoscut cu diabet zaharat. Caz preluat de organele de Politie. A fost trimis echipaj SAJ de la Seini pentru constatare deces.

In zona Pirita, un copil in varsta de o luna a fost gasit decedat. S-a trimis echipaj SAJ cu medic. Acesta era racit din ce spune familia. Doctorul a gasit la copilul decedat o sangerare nazala.

La Sighetu Marmatiei, un barbat a fost gasit de familie in beci decedat. S-a trimis echipaj SAJ B2 Sighet.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu