- Publicitate -
Ad imageAd image

Info trafic: Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Vizibilitatea este redusa de ceata, sub 100 de metri, in Pasul Gutai

Ad imageAd image

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de iarna. Cerul este partial acoperit, vantul sufla linistit. Vizibilitatea este redusa de ceata, sub 100 de metri, in Pasul Gutai (urcarea dinspre Baia Sprie), Pasul Prislop, intre km 165 si km 175. Vizibilitatea este redusa de ceata, sub 200 de metri, pe DN18B la Targu Lapus.

Carosabilul este curat si umed pe toate sectoarele de drumuri publice. Angajatii de la drumurile nationale au actionat cu 14 utilaje si au raspandit 45 tone de material antiderapant pe: DN18, DN1C, si centura de ocolire a municipiului Baia Mare. Drumurile judetene au intervenit cu 13 utilaje si au imprastiat 118 tone de material antiderapant.

CJSU recomanda conducatorilor de vehicule sa circule prudent, sa adapteze viteza la conditiile de trafic si la cele de drum, sa foloseasca frana de motor, sa nu se angajeze in depasiri si sa nu bruscheze comenzile vehiculelor. De asemenea, sa foloseasca luminile de intalnire si pe cele de ceata.

Informatii: CJSU Maramures//ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu