- Publicitate -
Ad imageAd image

Încep înscrierile pentru a doua sesiune a Bacalaureatului

Ad imageAd image

Înscrierile pentru a doua sesiune a examenului de Bacalaureat încep luni, 13 iulie, urmând să se încheie pe 24 iulie. La această sesiune se pot înscrie inclusiv candidaţii care au promovat examenele de corigenţe.

Documentele pentru necesare înscrierii pot fi depuse la secretariatele unităţilor de învăţământ, stabilite ca și centre de examen sau pot fi transmise prin mijloace electronice/poştă, la adresele comunicate de secretariatele unităţilor de învăţământ.

A doua sesiune a examenului naţional de Bacalaureat se va desfăşura în perioada 24 august – 5 septembrie.


Rezultatele elevilor vor fi publicate prin anonimizarea numelui şi a prenumelui, la fel ca și în prima sesiune. Contestaţiile pot fi depuse atât personal, cât şi electronic.

”Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora”, a arătat MEC.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu