- Publicitate -
Ad imageAd image

Baia Mare: Șase stații de încărcare pentru autovehiculele ecologice. Vezi aici, locațiile

Ad imageAd image

De acum, deținătorii de autovehicule ecologice au la dispoziție șase stații de încărcare. Aceste stații sunt amenajate în Parcul Central, lângă Primăria Baia Mare, în parcarea de la Semilună, în parcarea de lângă Stadionul Municipal, în parcarea de vis-a-vis de Vivo, respectiv în parcarea de pe strada Minerilor, mai exact peste drum de Casa Căsătoriilor.

Alte nouă stații de încărcare urmează să fie amenajate pe raza Municipiului Baia Mare. În acest moment, proiectul se află în faza tehnică, urmând să fie pregătit caietul de sarcini pentru amenajarea stațiilor și achiziția echipamentelor, prin intermediul Administrației Fondului pentru Mediu. Investiția se ridică la suma de 2.500.000 de lei, iar stațiile vor avea câte două locuri de parcare. Acestea vor fi amplasate în parcarea de pe Podul Viilor, parcarea de pe strada Culturii, pe Bulevardul Unirii (vizavi de centrul comercial Maramureșul), pe strada Progresului, parcarea de lângă Parcul Mara, pe Bulevardul Unirii, parcarea de la Finanțe, parcarea de lângă Piața Izvoarele, pe strada Victoriei, parcarea din Piața Universității, pe strada Victoriei, parcarea de la RFN și pe strada Gării, parcarea din Piața Gării.

Prin aceste investiții, administrația publică locală urmărește creșterea gradului de utilizare a transportului ecologic și facilitarea utilizării vehiculelor electrice în interiorul orașului Baia Mare.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu