- Publicitate -
Ad imageAd image

16 PARCĂRI SUPRATERANE – Garajele ridicate legal vor fi făcute una cu pămantul în Baia Mare

Ad imageAd image
Garajele ridicate ilegal în Baia Mare au început a fi demolate. Administrația locală spune că „este o primă etapă a proiectului prin care urmează să se elibereze orașul, cartierele sufocate de garaje, construind în schimb 16 parcări supraterane”.
„Astfel, vom fluidiza circulația pe arterele principale, dar și pe străzile din cartiere. Vom putea amenaja funcțiuni importante cum sunt locurile de joacă, de relaxare, zone verzi, având în același timp suficiente locuri de parcare și pentru depozitare. Până la finalul anului vom demola toate garajele ridicate nelegal. În etapa a doua vom demola și garajele autorizate, însă vom avea grijă să oferim câte un loc gratuit, în noile parcări, pentru o anumită perioadă de timp, atât pentru mașină cât și o boxă pentru depozitare în demisolul parcărilor supraterane.
Baia Mare are nevoie de reurbanizarea cartierelor, locuri de parcare suficiente, și spații de depozitare. Am demolat pe cale administrativă mai multe garaje situate pe Bd. Unirii. Au mai fost demolări recente ale unor garaje ridicate nelegal pe strada Mărgeanului respectiv în zona Bilașcu”, precizează Primăria Baia Mare.
Interesant cum poți demola un garaj autorizat pentru care ai încasat, ca administrație locală, impozit ani de zile și acum spui că lucrurile s-au schimbat. Dar întai să vedem cele 16 parcări supraterane și mai vorbim apoi dacă se demolează garajele.
Dragos HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu