- Publicitate -
Ad imageAd image

BAIA MARE – Explozie a amenzilor aplicate pentru parcări fără tichet

Ad imageAd image

Sute de înștiințări au fost întocmite de către polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație în ultima săptămână pentru lipsă tichet de parcare pe raza municipiului reședință de județ în parcările publice din oraș. Polițiștii locali care efectuează controlul în parcările publice cu plată de pe raza Municipiului Baia Mare au depistat un număr de 7 persoane care au parcat fără drept, pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, întocmind un număr de 7 invitații pentru care s-au întocmit 7 procese- verbale de constatare a contravenție în valoare de 3.500 lei.

Tot polițiștii locali din cadrul Biroului Circulație care execută controlul în parcările publice cu plată de pe raza Municipiului Baia Mare au întocmit un număr   de 248 înștiintări pentru lipsă tichet de parcare în valoare de 24.800 lei și 17 procese verbale de constatare a contravenției în valoare 1.700 lei, respectiv au depistat și luat în evidență un număr de 4 autovehicule abandonate pe domeniul public. Proprietarii acestora au fost somați să le ridice voluntar de pe domeniul public în termen de 10 zile de la data primirii somației.

Un lucru este clar. În fiecare zi sunt depistați șoferi care se zgârcesc să plătească un tichet de parcare și preferă să încaseze o amendă de n ori mai scumpă decât tichetul de parcare.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu