- Publicitate -
Ad imageAd image

SIGHET – S-a mutilat pe viață din cauză că a uitat ceva pe aragaz

Ad imageAd image

Bucătăria este un loc periculos pentru cei neințiați în alte gătitului. O regulă nescrisă este aceea că nu pui nimic pe aragaz și apoi pleci sau te pui la televizor, uitând de mâncare. Un sighetean a aflat azi, de Rusalii, cât de periculos poate fi aragazul.

Detaăamentul de Pompieri Sighet a intervenit, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit intr-un apartament. ISU Maramureș precizează că în momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta în bucătărie:  „Se pare că proprietarul a lăsat ceva nesupravegheat pe aragaz. În urma incendiului a rezultat o victimă, cu arsuri pe circa 80 % din suprafața corpului, estimarea fiind făcută de echipajul SAJ de la fața locului. Victima, barbat de 53 de ani, a fost transportata la CPU Sighet”.

ACTUALIZARE

„Azi, 21 iunie, ora 09:34, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U.112 cu privire la faptul că, la un imobil de pe strada Unirii din municipiu a izbucnit un incendiu.

La fața locului polițiștii au constatat faptul că proprietarul imobilului, un bărbat de 53 ani, a utilizat aragazul, iar canapeaua amplasată în imediata apropiere a aragazului, a luat foc. Încercând să stingă focul, bărbatul a suferit arsuri, fiind transportat de urgență la spital, cu arsuri pe 30% din suprafața corpului. Incendiul a fost lichidat de către un echipaj de pompieri care a intervenit la fața locului. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat Ionela Cozma, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu