- Publicitate -
Ad imageAd image

STATISTICI COVID – Începe să crească numărul bolnavilor din spitalele din Maramureș

Ad imageAd image

Potrivit ultimelor informații furnizate de către Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, acum avem în spitalele din Maramureș un număr de 17 bolnavi de COVID internați. Din nefericire, avem și un bolnav aflat în stare gravă, internat pe secția de Terapie Intensivă, acesta având nevoie de oxigen pentru a supraviețui. Din 159 de teste efectuate de ieri până azi, doar două au ieșit pozitive. 

La nivel de județ, numărul total al bolnavilor de COVID a ajuns acum la 20389, 2 persoane fiind confirmate în ultimele 24 de ore. La aceste cifre adăugăm 3853 pacienți vindecați și externați din spital, 5943 pacienți externați la cerere cu test pozitiv până în prezent, 456 persoane carantinate la domiciliu sau în locația declarată, 77961 teste efectuate până în prezent, respectiv 16 persoane izolate la domiciliu sau în locația declarată. Avem și 1013 persoane decedate de la începutul pandemiei.

În 16 iunie 2021, în Maramureș sunt 13 localități unde avem cazuri de COVID confirmate, din care patru sunt orașe,  două municipii iar restul sunt comune. Lista zonelor cu COVID este închisă de orașul Borșa, care are, ca și Târgu Lăpușul, doar un singur caz de COVID confirmat în ultimele 14 zile. De altfel, în șapte din aceste localități avem un singur caz de COVID confirmat în 14 zile. Baia Mare a ajuns la 13 cazuri confirmate în ultimele 14 zile, Sighetu Marmației la cinci cazuri, Baia Sprie are 4 cazuri, iar Recea are 2 cazuri.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu