- Publicitate -
Ad imageAd image

CULTURISM ȘI FITNESS – Maramureșeni pe podium la Drobeta Turnu Severin

Ad imageAd image

În finalul de săptămână trecut a avut loc, la Drobeta Turnu Severin, Campionatul Balcanic de Culturism și Fitness, competiție la care au participat sportivi din șapte țări. Președintele Federației Internaționale de Culturism și Fitness, Dr. Rafael Santonja, a fost și el prezent la această competiție internațională la care au luat parte peste 150 de sportivi.

Maramureșul a avut și el reprezentanții săi, iar România a reușit pentru a V- a oară să câștige locul 1 pe națiuni (28 de medalii de aur, 16 de argint si 19 de bronz). Printre sportivii care au reușit să își adjudece o medalie se numără și Alexandru Ionuț-Jurje, care a obținut titlul de vicecampion balcanic, medalie de argint la categoria BodyBuilding Classic -175 cm.

„Pot să spun că tot efortul, munca, durerea, sacrificiul mi-au fost răsplătite. Sunt fericit în primul rând că am reușit să scot o formă și mai bună de la concursul anterior, asta înseamnă pentru mine un lucru enorm. Munca mea nu se oprește aici, am luat o “pauză“ de o săptămână în care voi reduce puțin nivelul antrenamentelor (nu total) pentru a mă recupera atât fizic cât și psihic, dar regimul alimentar continuă cu mici modificări pentru a reuși o formă și mai bună. Perioada de recuperare este perfectă atât pentru mine, cât și pentru familia mea, pe care am cam neglijat-o din unele puncte de vedere în această pregătire”, spune Alexandru Ionuț, pentru ziarmm.ro. Sportivul din Tăuții Măgherăuș țintește acum spre Campionatul Național de Culturism și Fitness, care va fi organizat în perioada 9-11 septembrie 2021 la Sibiu.

„Vor fi trei luni grele, dar în același timp frumoase, care la final vor arăta rezultatul muncii mele. Mulțumesc soției mele, Denisa Maria Jurge pentru tot sprijinul pe care mi-l oferă și pentru toată implicarea ei în pregătirea mea. Mulțumesc antrenorului meu Bogdan Ioan Fărcaș, multiplu campion european, maestru emerit alături de care am reușit să mă pregătesc și care mi-a oferit toate informațiile necesare legate de nutriție și antrenament”, a concluzionat Ionuț.

Mai spunem doar că Gabriel Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness (FRCF) a fost ales pentru un nou mandat în fruntea Federației Balcanice de Culturism și Fitness. Alegerile au avut loc sub directa coordonare a președintelui IFBB, Dr. Rafael Santonja, prezent la Drobeta Turnu Severin cu ocazia Campionatului Balcanic de Culturism și Fitness.

Dragoș HOJDA

 

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu