- Publicitate -
Ad imageAd image

Anul acesta: În Baia Mare va avea loc Gala Elitelor Medicale

Ad imageAd image

medic.În luna iulie a acestui an, în municipiul Baia Mare se va desfășura Formul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale și Gala Elitelor Medicale, evenimente care vor aduce în județ foarte multe persoane.

Acest aspect va fi un plus pentru zona HORECA, spune Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș, care a dat ca exemplu câștigul adus de Raliul Maramureșului.

”Ați văzut că nu mai există locuri de cazare în zona municipiului Baia Mare odată cu demararea Raliului din acest week-end și de aceea vom continua astfel de parteneriate și cu altfel de tipuri de evenimente.

Drept urmare vom organiza Forumul Serviciilor și Tehnologiilor Medicale și Gala Elitelor Medicale, care a fost organizată în 2019 în Cluj-Napoca, iar anul acesta, în luna iulie, o vom organiza în județul Maramureș.

Vor participa elitele de top din județul Maramureș, dar mai ales din toată țară, firme cu profil medical și personalități de top din țară și din străinătate. Practic vor veni foarte mulți oameni în județul Maramureș”, a spus Ionel Bogdan, într-o conferință de presă.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu