- Publicitate -
Ad imageAd image

Se pregătește reabilitarea sălii de gimnastică de la LPS Baia Mare

Ad imageAd image

În mai multe unități de învățământ preuniversitar din județ se execută, în perioada curentă, lucrări de reabilitare și/sau extindere.

”La Școala Gimnazială „George Coșbuc” din Sighetu Marmației se implementează un proiect în valoare de 15 milioane de lei, finanțat prin POR. O echipă din cadrul Primăriei Municipiului Sighetu-Marmației lucrează la documentația necesară pentru lucrările de reabilitarea și extinderea clădirii școlii.

La Liceul cu Program Sportiv Baia Mare se pregătește reabilitarea sălii de gimnastică, care se află într-o stare ridicată de degradare. Finanțarea se va face prin programul „Documentație de Avizare a Lucrărilor de Intervenții” (DALI). Reprezentanții unității de învățământ au realizat studiul de fezabilitate, au făcut demersurile necesare și urmează ca autoritățile locale să demareze lucrările de licitație și de executare a lucrărilor. Se caută soluții pentru continuarea activităților educaționale în alte săli de sport”, menționează Inspectoratul Școlar Județean Maramureș.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu