- Publicitate -
Ad imageAd image

112 – Explozie la Sighet, om dus la spital

Ad imageAd image

 

In urma cu putin timp a fost anuntata o explozie neurmata de incendiu la un apartament dintr un bloc de locuinte din Sighetu Marmatiei.

Din primele informatii se pare ca proprietarul,un barbat de 60 de ani,a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale. Sase persoane din doua apartamente invecinate s au autoevacuat. La fata locului sunt si cei de la Inspectoratul de Stat in constructii care evalueaza integritatea structurala a imobilului.

ACTUALIZARE

„Două echipaje de stingere și unul de prim ajutor EPA SMURD, de la Detașamentul de Pompieri Sighetu Marmației, au intervenit ieri seară, în jurul orei 21.00, la o explozie neurmată de incendiu. Incidentul s-a produs într-un apartament dintr-un bloc situat pe bulevardul Independenței, din municipiu. În urma deflagrației, proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de circa 60 de ani, a fost rănit. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal din Sighetu Marmației. Șase persoane, din două apartamente învecinate, s-au autoevacuat din imobil. Explozia a fost provocată, cel mai probabil, de scăpările de gaze de la o butelie. Au fost afectate interiorul apartamentului, elemente de mobilier, un perete exterior și un autoturism parcat în apropierea imobilului.”, anunță ISU Maramureș.

Dragos HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu