- Publicitate -
Ad imageAd image

APROAPE DE ÎNGHEȚ – Cum va fi vremea de Paște în Maramureș

Ad imageAd image
Baia Mare

Administrația Națională de Meteorologie a dat publicității prognoza meteo pentru regiunea Maramureș valabilă până de Paște. Potrivit meteorologilor, în primele zile ale intervalului vremea se va încălzi ușor de la o zi la alta, astfel că în 22 aprilie se va ajunge la o medie a maximelor de 16 grade. În perioada 23 – 25 aprilie este posibilă o scădere de temperatură, însă după data de 26 aprilie sunt prognozate medii ale maximelor
apropiate de normalul climatologic al perioadei, care la nivelul regiunii vor înregistra o medie în creștere treptată spre 20 de grade.

ANM arată că media temperaturilor minime va fi de 4…5 grade în primele zile ale intervalului, însă în jurul datei de 25 aprilie sunt estimate valori apropiate de limita de îngheț (1…2 grade). În Săptămâna Mare sunt prognozate minime în limite normale pentru această perioadă, în medie de 6 până la 8 grade Celsius. Cât privește probabilitatea pentru precipitații, izolat mai însemnate cantitativ, aceasta va fi mai ridicată în intervalul 20 – 23 aprilie, dar și spre finalul lunii aprilie (în zilele de 27 și 28) și începutul lunii mai, adică de Paște.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu