- Publicitate -
Ad imageAd image

Ludovic Orban transmite din Baia Mare: ”Coaliția merge mai departe”

Ad imageAd image

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a transmis sâmbătă, din Baia Mare, în contextul tensiunilor din ultimele zile, că actuala coaliție de guvernare merge mai departe.

El a mai spus că nu se poate schimba premierul doar pentru că un partid din coaliție este nemulțumit că a fost demis un ministru.

”Coaliția merge mai departe, Partidul Național Liberal este un partid responsabil, un partid care s-a angajat în procesul de dezvoltare al României.

Nu poți să schimbi premierul numai că nu-i convine unui partid din coaliție că a fost schimbat un ministru lipsit de performanță, în mod evident, pe care opinia publică în mod clar a apreciat în mod negativ gafele și lipsa de performanță.

Așteptăm nominalizarea unui ministru care să facă lucrurile care sunt foarte importante, să pună în practică toate obiectivele pe care le-am stabilit în programul de guvernare.

Orice ministru trebuie să știe că înainte de a-și ataca premierul trebuie să-și scrie demisia, dacă nu și-a scris demisia, trebuie să știe că va pleca acasă exact cum a plecat Voiculescu. În nicio țară democratică din lumea asta niciun ministru nu-și permite să atace premierul”, a declarat liderul liberal Ludovic Orban.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu