- Publicitate -
Ad imageAd image

Acțiune de deratizare împotriva rozătoarelor din Baia Mare. Află în ce perioadă

Ad imageAd image

Serviciul Public Ambient Urban Baia Mare anunță că, în perioada 22 Martie 2021 – 2 Aprilie (cu posibilitate de prelungire dacă situaţia va impune), va desfășura activitatea de deratizare împotriva rozătoarelor, pe raza Municipiului Baia Mare, prin amplasarea de stații de intoxicare cu momeală raticidă

”Operațiunea are loc în cadrul Programului unitar de acțiune de combatere a vectorilor prin dezinsecție și deratizare, aprobat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Baia Mare, HCL nr. 51/2021. Produsul folosit, Megalon Pasta, are ca substanță activă Bromadialona 0,005%, face parte din grupa a treia de toxicitate și va fi amplasat în stații de intoxicare pentru evitarea contactului cu speciile nedorite.

Produsul comercial utilizat în campania de deratizare este avizat de către Ministerul Sănătăţii din Comisia Naţională pentru produse biocide, iar acest produs vine însoţit de Fişa de Siguranţă şi Declaraţia de Conformitate a firmei care comercializează produsul (Certificat pentru Autorizarea Produsului Biocid Nr. Ro/2019/0046/MRA/ IT/2013/00103/AUT)”, precizează municipalitatea băimăreană.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu