- Publicitate -
Ad imageAd image

Primăria Baia Mare, câte milioane de euro ne costă deszăpezirea?

Ad imageAd image

Dacă pe noi nu ne-a surprins ninsoarea de ieri și azi noapte, se pare că autoritățile locale au rămas iar „înzăpezite”. Cu toată că acum două zile primarul Cătălin Cherecheș a declarat următoarele: „este anul în care suntem, din perspectiva dotărilor, din perspectiva tehnică cel mai bine pregătiți și cantitatea de sare este suficientă.”

La ora actuală în oraș se circulă în condiții de iarnă pe majoritatea drumurilor, iar mașinile de deszăpezit sunt o raritate. Sub stratul de zăpadă de pe drum se formează polei, iar conducătorii auto au reale probleme în a controla autovehiculele.

Ne așteptam ca după prezentarea de acum două zile să vedem asfalt și trotuar „la negru”. Peste tot. Pentru că orașul Baia Mare nu este alcătuit doar din bulevarde.

Închei articolul cu un citat din același primar băimărean: „Poate am să vă fac o surpriză, vom face o hartă interactivă, să vedeți și dumneavoastră atunci când se acționează, accesând site-ul municipiului, unde este fiecare utilaj în parte. Vă voi ține la curent cu fiecare acțiune importantă vizavi de deszăpezire. ”

Așteptăm!

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu