- Publicitate -
Ad imageAd image

Variantele ocolitoare a orașului Șomcuta Mare și a comunei Copalnic Mănăștur, introduse în proiectul Mara-Nord

Ad imageAd image

În ședința de vineri a Consiliului Județean Maramureș au fost adoptate proiectele privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru două din cele cinci loturi de drumuri județene reabilitate prin proiectul Mara-Nord, respectiv DJ 109F Rogoz – Cavnic și DJ 186 Vadu Izei – Bârsana.

Pachetul de drumuri județene modernizate prin proiectul Mara-Nord va fi depus spre finanțare prin Programul Operațional Regional, transmit reprezentanții Consiliului Județean Maramureș.

De asemenea, în luna iulie 2022 va fi demarată procedura de licitație pentru proiectare cu execuție pentru toate loturile de drumuri județene, astfel încât, începând cu anul 2023 să se poată da startul lucrărilor de execuție.

Tot în Mara-Nord vor fi introduse și proiectele de realizare a variantelor ocolitoare a orașului Șomcuta Mare și a comunei Copalnic Mănăștur. Aceste două tronsoane reprezintă drumuri noi realizate, importante pentru creșterea siguranței cetățenilor și pentru decongestionarea traficului rutier din aceste zone.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu