- Publicitate -
Ad imageAd image

REALITATEA DE ZI CU ZI – Tot mai multe persoane cu droguri depistate printre noi

Ad imageAd image

Zilele acestea, acțiunile polițiștilor din toată țara, inclusiv din Maramureș, ne arată de fapt că sunt mult mai multe persoane care se droghează printre noi decat ni se spune în rapoartele oficiale. Drogurile se consumă în cluburi, în mașină, peste tot.

Un astfel de caz a fost în cursul nopții de 19 iunie a.c., cand polițiștii sătmăreni au identificat, într-unul dintre localurile verificate, un bărbat de 28 de ani, asupra căruia au fost găsite substanțe psihoactive, precum și bunuri asimilate drogurilor.

„Bunurile găsite au fost ridicate în vederea expertizării, iar cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”. De asemenea, în jurul orelor 01.15, pe strada Mihai Viteazu din municipiu, polițiștii au identificat un tânăr de 17 ani, din județul Satu Mare, care avea asupra sa substanțe psihoactive.

În cauză, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept””, precizează IPJ Satu Mare.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu