- Publicitate -
Ad imageAd image

DUPĂ FURTUNA DE ASEARĂ – Copac căzut pe carosabil pe strada Valea Roșie

Ad imageAd image

Maramureșul a trecut aseară prin primele furtuni ceva mai serioase din acest an. În această dimineață un apel la 112 anunța faptul că pe strada Valea Roșie din Baia Mare este căzut pe carosabil un copac. Deocamdată este singurul incident anunțat de autorități pană în acest moment.

Vă reamintim că aseară am avut primele coduri portocalii de vreme rea din acest an, întai fiind vizate 8 localități din sud-vestul Maramureșului, pentru ca mai apoi mai multe zone din Maramureșul Istoric să se afle sub acest cod de vijelii. Maramureșul se află pană duminica seara sub incidența unui cod galben de instabilitate atmosferică.

În Maramureș vremea va fi caldă și în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu innorări temporar accentuate indeosebi după amiaza și seara, cand pe arii relativ extinse se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vantului. Ploile vor avea și caracter torential iar izolat cantitatile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 28 de grade, iar cele minime între 13 și 16 grade.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu