- Publicitate -
Ad imageAd image

SCUMPIRI PESTE TOT – Motorina standard a ajuns la 9 lei și nu se oprește

Ad imageAd image

A trăi în Romania pe zi ce trece devine tot mai greu. Nu mai găsești paine sub cinci lei, motorina a ajuns la 9 lei și va continua să crească, alimentele s-au scumpit așa de tare încat maramureșenii cumpără doar strictul necesar. Asta este viața acum în Romania.

Ce concedii? Ce distracții? Cand lași 100 de lei la supermarket și plasa e goală. Maramureșenii sunt tot mai nemulțumiți de ceea ce se întamplă, de ce a ajuns Romania acum să trăiască. Vremuri cand rafturile sunt pline și nu ai bani suficienți să cumperi cat ai vrea.

„Scumpirea carburanților depășește orice limită și nu e normal ca statul să nu intervină în problema aceasta. Am citit că în alte țări prețurile la carburanți sunt mai mici. Nu facem față unor situații de criză. Omul de rand imediat că abia mai poate trăi. Și nu e corect ca politicienii să se gandească numai la pensionari. La utilități s-au plafont prețurile, dar problema există și sunt măsuri populiste. Odată ridicate plafonările, vor fi mari probleme în achitarea facturilor. Mancarea e mai scumpă pe zi ce trece, o simțim cu toții în buzunar. Nu mai avem risipă, doar strictul necesar. Astea sunt vremurile în care am ajuns să trăim„ ne spune Rebeca.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu