- Publicitate -
Ad imageAd image

CONFLICT UCRAINA – Delegație OSCE în vizită în Punctul de trecere a frontierei Sighet

Ad imageAd image
Prefectul județului Maramureș, Rudolf Stauder, alături de Reprezentanții Oficiului OSCE pentru Instituții Democratice și Drepturile Omului (ODIHR) și ai structurilor implicate în combaterea traficului de persoane au efectuat o vizită de lucru, în Punctul de Trecere a Frontierei Sighet.
Oficialii Prefecturii Maramureș spun că scopul vizitei a fost de a analiza atât modul de gestionare a fluxurilor de refugiați, cât și măsurile de prevenire a traficului de persoane, luate în contextul afluxului de refugiați de la granițele României.
„În cadrul vizitei, delegația ODIHR a purtat discuții ample atât cu reprezentanții societății civile, cât și cu structurile Ministerului Afacerilor Interne cu scopul de a identifica modalitățile prin care ar putea sprijini, într-o manieră coordonată, toți actorii implicați în sprijinirea refugiaților și combaterea traficului de persoane. Prefectul Rudolf Stauder a mulțumit delegației OSCE, condusă de Tatiana Kotlyarenko, pentru profesionalismul de care a dat dovadă dar și pentru tot sprijinul oferit”, anunță autoritățile maramureșene.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu