- Publicitate -
Ad imageAd image

SĂPTĂMANA ACEASTA – Campanie de colectare a deșeurilor electrice în tot municipiul Baia Mare

Ad imageAd image

Toți cei care doresc să se debaraseze de deșeurile electrice, au ocazia de a participa activ la o amplă campanie de colectare desfășurată în municipiul Baia Mare în perioada 5 mai – 5 iunie 2022, marcând ZIUA MONDIALĂ A MEDIULUI, alături de marile orașe ale României, dar și alături de alte țări participante la World Environment Day 2022. O spun cei de la Primăria Baia Mare, care precizează că „evenimentul internațional găzduit anul acesta de Suedia are tematica OnlyOneEarth și subliniază nevoia de a trăi sustenabil, în armonie cu natura, de a genera schimbări reale prin adoptarea de politici publice potrivite, dar și prin alegerile noastre de zi cu zi”.

Programul campaniei, potrivit Primăriei Baia Mare:

În intervalul 5 mai – 5 iunie 2022, deșeurile electrice grele și voluminoase vor fi preluate gratuit de la domiciliu sau sediu de firmă / insituție pe baza unei programări la unul dintre următoarele numere de telefon:
0756 036 205
0720 811 640
TelVerde 0800 444 800, apelabile de luni până sâmbătă, între orele 9-17 sau accesând http://thegreenproject.ro/comanda

Sâmbătă, 4 iunie, între orele 10.00 – 15.00 cetățenii pot aduce aparatele electrice vechi, defecte și la unul din următoarele puncte de colectare deschise:
În curtea Colegiului „Anghel Saligny”
În parcul de la RFN
Pe platoul de la Semilună
Pe platoul din Piața Revoluției
Complex Ferneziu
Intersecția bdul. Republicii – str. Lupului

„Pentru toti cetățenii care vor răspunde apelului nostru de a se debarasa responsabil de deșeurile electrice, se va organiza și o tombolă cu premii constânt în electrocasnice noi. Premiile sunt: 1 x Frigider, 2 x Cafetieră, 2 x Bormașină, 2 x Fier de călcat, 2 x Prăjitor de pâine, 2 x Sandwich maker și sunt puse la dispoziție de către Organizația Colectivă Eco Positive. Luni, 6 iunie, în parcul de la RFN, începând cu ora 14:00, va avea loc Extragerea câștigătorilor!”, concluzionează Primăria Baia Mare.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu