- Publicitate -
Ad imageAd image

Protocol de colaborare între Consiliul Județean Maramureș și Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene. Vezi motivul

Ad imageAd image

Zilele trecute, consilierii județeni au aprobat ”încheierea Protocolului de colaborare între Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene şi Judeţul Maramureş prin Consiliul Judeţean Maramureş în vederea asigurării funcției de informare și promovare a oportunităților de finanțare din fonduri nerambursabile, precum și a impactului Politicii de Coeziune în România prin Centrul de Informare pentru Investiții Europene.

Protocolul de colaborare se încheie pentru o perioadă de maxim 20 de luni, fără a depăși data de 31.12.2023”, se arată în documentul adoptat.

Obiectivele prezentului protocol de colaborare:

  1. colaborarea dintre părți la nivel de website-uri pentru promovarea activității derulate în cadrul Centrului de Informare pentru Investiții Europene și pentru implementarea unei casete dedicate pe pagina de start a instituției, cu redirecționare către aplicația Helpdesk gestionată de MIPE (…);
  2. distribuirea de seturi de materiale promoționale pentru promovarea activității Centrului de Informare pentru Investiții Europene;
  3. participarea la evenimentele organizate, cu precădere online, sub egida Centrului de Informare pentru Investiții Europene.
  4. participarea activă la activitățile care fac obiectul colaborării între cele două instituţii.

”MIPE va asigura disponibilitatea informațiilor și documentelor necesare pentru promovarea activităților care fac obiectul colaborării, pe pagina proprie de internet și va asigura actualizarea periodică a informațiilor publicate.

Consiliul Județean Maramureș va asigura promovarea prin preluarea în platformele proprii a informațiilor publicate de MIPE, cu referire la activitatea Centrului de Informare pentru Investiții Europene”, se mai arată în proiect.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu