- Publicitate -
Ad imageAd image

Prefectul Rudolf Stauder: ”Începând de astăzi Podul Unirii va lega județul Maramureș de județul Satu Mare”

Ad imageAd image

Joi, 14 aprilie, a avut loc inaugurarea podului peste râul Someș din zona Seini, care va lega județul Maramureș de județul Satu Mare.

Prefectul Rudolf Stauder a a declarat că noul pod înseamnă conectivitate, deschidere, un pas în față spre sporirea confortului unor comunități cărora li se oferă o șansă nouă de dezvoltare.

”Începând de astăzi Podul Unirii va lega județul Maramureș de județul Satu Mare. Un pod nou, ca și un drum nou, de altfel, înseamnă conectivitate, deschidere, un pas în față spre sporirea confortului unor comunități cărora li se oferă o șansă nouă de dezvoltare.

Într-un oraș, spațiu sau comunitate podurile devin puncte relevante și repere, pentru că ele coagulează energii, vise, speranțe și – iată – finaluri fericite. Și, în același timp, podurile spun povești.

Cu siguranță, și acest pod are deja o poveste: care începe de la nevoia unei legături, a unei căi de comunicare noi între cele două localități Pomi și Seini.

Mă bucură faptul că, guvernele ultimilor ani au luat în serios problema investițiilor în infrastructură și le mulțumesc pe această cale că au alocat sumele necesare realizării acestui proiect.

Felicitări administrațiilor locale din Seini și Pomi pentru realizarea acestei investiții”, a spus Rudolf Stauder.

Vlad HERMAN

Foto arhivă

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu