- Publicitate -
Ad imageAd image

DISTRACȚIE ÎN BAIA MARE – Aruncarea cărucioarelor de cumpărături în Săsar (VIDEO)

Ad imageAd image

Pe rețelele de socializare circulă o filmare de cateva secunde în care doi tineri aruncă în raul Săsar un cărucior de cumpărături de la Kaufland. Întreaga scenă este filmată pe podul de la Kaufland, cum este cunoscută zona, iar tinerii se amuză copios pe seama năzbătiei făcute.

„Așa au fost educați copiii din Baia Mare? Deja întrec măsura și lor li se pare amuzant ceea ce fac, că își bat joc de munca altora”, spune Bogdan. De altfel, filmarea cu pricina a ajuns și pe mana poliției, care a demarat o serie de cercetări legate de ceea ce s-a întamplat.

”În legătură cu imaginile apărute în spațiul online, ce surprind două persoane care aruncă coșurile de cumpărături în râul Săsar, Poliția municipiului Baia Mare s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de furt și identificarea persoanelor responsabile. Polițiștii efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor juridice ce încadrează faptele filmate și vor dispune măsurile legale care se impun”, a anunțat IPJ Maramureș.

VIDEO Baia Mare-MassMedia/facebook

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu