- Publicitate -
Ad imageAd image

Cristian Niculescu Țâgârlaș: ”Nu putem accepta agresiuni militare sau rescrierea istoriei așa cum își dorește astăzi Kremlinul”

Ad imageAd image

Senatorul PNL de Maramureș, Cristian Niculescu Țâgârlaș, a declarat că a votat luni, 28 februarie, în plenul comun al celor două camere ale Parlamentului o declarație comună de condamnare a invaziei militare declanșată de Rusia împotriva Ucrainei.

El mai afirmă că nu se pot accepta agresiuni militare sau rescrierea istoriei așa cum își dorește Kremlinul.

„Am votat astăzi, în plenul comun al celor două camere ale Parlamentului, o declarație comună de condamnare a invaziei militare declanșată de Rusia împotriva Ucrainei și de susținere a poporului ucrainean, care astăzi își apără cu dârzenie țara.

Nu putem accepta agresiuni militare sau rescrierea istoriei așa cum își dorește astăzi Kremlinul. Poporul ucrainean are dreptul să își aleagă drumul său, iar Parlamentul României susține pe deplin aspirațiile Ucrainei de a fi țară membră a Uniunii Europene și a NATO.

România, țară trecută prin ororile comunismului și prin politica dictată de Moscova, are datoria astăzi de a fi alături de Ucraina și de a susține toate aspirațiile europene și euroatlantice ale ucrainenilor”, a spus Cristian Niculescu Țâgârlaș.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu