- Publicitate -
Ad imageAd image

NOUTATE – Sediu nou pentru Ordinul Asistenților Medicali Maramureș

Ad imageAd image

Anul acesta, Ordinul Asistenților Medicali Maramureș se mută în casă nouă. Lucrările la noul sediu situat pe strada Nisiparilor din Baia Mare se apropie de final. Inaugurarea oficială se dorește a fi făcută chiar de Ziua Asistentului Medical, care se sărbătorește în fiecare an în data de 12 Mai.

”Sper ca de Ziua Asistentilor Medicali să inaugurăm noul sediu. Avem două săli de curs acolo și sper ca asistenții medicali să poată anul acesta să se întalnească și să discute și să ne pregătim tot mai bine pentru ceea ce avem de făcut zilnic.

Ordinul își dorește foarte mult să reia aceste cursuri de educație medicală continuă cu prezență fizică. Este foarte important un schimb de experineță, de discuții, de afișare a unor probleme și de analiză a acestor probleme.”, a declarat Viorica Totorean, președintele Ordinului Asistenților Medicali Maramureș.

Noua clădire va oferi asistenților medicali spații mult mai generoase unde vor putea fi susținute cursurile de formare continuă la care aceștia trebuie să participe. În momentul de față, sediul Ordinului Asistenților Medicali Maramureș este situat în apropierea stației Serviciului de Ambulanță Județean Maramureș.

Dragoș HOJDA

 

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu