- Publicitate -
Ad imageAd image

BAIA MARE – Două mașini s-au făcut praf la intersecția străzilor Micu Klein cu Hollosi Simon

Ad imageAd image

 

Accident rutier petrecut în urmă cu cateva minute la intersecția străzilor Micu Klein cu Hollosi Simon. Din primele informații avem două auto implicate și  persoană încarcerată. La fața locului sunt echipaje de prim ajutor, dar și polițiștii. Au fost prezente două echipaje SMURD, persoanele rănite fiind transportate la spital.

Zona este una destul de periculoasă din cauza vizibilității scăzute pe care șoferii o au din cauza mașinilor parcate pe trotuar. S-a montat acolo o oglindă care să te ajute să vezi mașinile care vin pe drumul cu prioritate, adică strada Hollosi Simon, însă în zilele friguroase oglinda nu te prea ajută.

ACTUALIZARE În accident au fost implicați doi șoferi, unul de 77 de ani și unul de 36 de ani. Șoferul mai în varstă nu a acordat prioritate de trecere șoferului care circula pe drumul cu prioritate, cele două mașini intrand în coliziune. Etilotest 0 în ambele cauze. Bărbatul de 77 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu