- Publicitate -
Ad imageAd image

Cursuri de formare profesională organizate de AJOFM Maramureș. Vezi pentru ce meserii (VIDEO)

Ad imageAd image

AJOFM Maramureș organizează cursuri de formare profesională pentru mai multe meserii, după cum urmează: bucătar, ajutor bucătar, competențe digitale, designer pagini web, electrician sau electronist auto, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, îngrijitor spații verzi, inspector resurse umane, operator introducere validare date, patiser, lucrător calificat în floricultură și arboricultură, pizzar și tâmplar universal.

”Cursurile în anul 2022 au fost adresate atât șomerilor, cât și altor categorii de persoane. La finele lunii septembrie s-au organizat 16 cursuri de formare profesională, la care au fost cuprinși peste 270 de șomeri.

Meseriile pentru care s-au organizat cursurile au fost patiser, competențe antreprenoriale (două cursuri), inspector resurse uman, bucătar, operator introducere validare date, designer pagini web, patiser și lucrător calificat în floricultură și arboricultură.

De asmenea, în luna septembrie și octombrie au început două cursuri de formare profesională în Borșa pentru bucătar și frizer-manichiură-pedichiură”, a spus Ștefania Donca, purtătorul de cuvânt al AJOFM Maramureș.

Detalii în video.

Vlad HERMAN

Video: Călin OȘAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu