- Publicitate -
Ad imageAd image

LUCRĂRI NEFINALIZATE – Nemulțumiri mari la Colegiul Gheorghe Șincai din Baia Mare

Ad imageAd image

Nemulțumiri mari la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” din Baia Mare. Și asta din cauza faptului că lucrările la această unitate de învățămant nu au fost finalizate nici acum, deși sunt demarate de luni bune, iar din această cauză elevii trebuie mutați dintr-o parte în alta. Am cerut un punct de vedere Inspectoratului Școlar Județean Maramureș, dar am încercat să vorbim și cu cei din conducerea unității de învățămant. În semn de protest azi la Șincai s-a purtat o bandană albă pe braț.

„Noi am venit cu speranța să avem cele mai bune condiții pentru orele de curs și să nu trebuiască să venim cu inima grea, ca să zic așa. Consiliul Elevilor a decis să facă un memoriu care este adresat Inspectoratului Școlar Județean și Primăriei Baia Mare, în care am precizat toate problemele care există și au existat pe parcursul celor doi ani de șantier. Vrem să primul un răspuns,  o soluție. Nu ar trebui să treacă prin aceste impedimente acest liceu”, ne spune o elevă a acestei unități școlare din oraș.

Unii vorbesc despre faptul că 10 clase ar fi fost finalizate, însă nu exista curent electric. Așteptăm un răspuns și de la Primăria Baia Mare pe acest subiect.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu