- Publicitate -
Ad imageAd image

AȘTEAPTĂ ASFALTUL PROMIS DE CJ – Drumul județean Petrova-Barsana arată și mai rău după ploile din ultimele zile

Ad imageAd image

Locuitorii din Petrova așteaptă asfaltul promis de conducerea Consiliului Județean pe drumul care leagă Petrova de Barsana. Ploile din ultimele zile au făcut ca acest drum să fie spălat de ape și să se circule și mai greu pe el, spre nemulțumirea localnicilor. Fiind drum județean, administrația locală nu poate interveni.

„Referitor la acest drum, el este numai pe hartie. A fost tras un strat de piatră concasată și de ani de zile ni s-a spus că se va asfalta măcar pană unde avem case. Am înțeles că se va asfalta acum 1 km pană în zona de case, dar restul rămane tot nefăcut. Am acolo și cateva case neelectrificate, m-am rugat de toată lumea să vină și să pună curentul, dar nimeni nu a răspuns pozitiv. Acum am înțeles că vor veni, dar vor ca noi, primărie, să punem 50% și 50% cei de la Enel. Ori noi nu avem atația bani.

Plus că acolo dacă se pune asfalt eu nu pot să mă ating de acel drum 5 ani de zile. Apă și canal nu am reușit să facă încă în Petrova. Și să vă mai spun o anomalie. Acum, pe programul Anghel Saligny am primit bani doar pentru canal, fără apă. Și nu ne cheamă nimeni să mergem să semnăm contractul, să putem demara licitația. Merg la București la Ministerul Dezvoltării, să vedem ce se întamplă. Sper ca să vină cei de la Consiliul Județean să le facă asfalt la oamenii aceia pană la case măcar”, a declarat, pentru ziarmm.ro, primarul din Petrova, Ion Petrovai.

Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu