- Publicitate -
Ad imageAd image

ÎN ACESTE ZILE – Restricții de circulație în 9 localități din Maramureș. Vezi motivul

Ad imageAd image
Un număr de 9 localități din Maramureș vor fi traversate de cicliști din toată lumea la mijlocul acestei săptămani. Asta înseamnă restricții de circulație în respectivele zone, nouă la număr. Prima etapă a Turului Romaniei la ciclism înseamnă un traseu care pornește de la Satu Mare către Hideaga și de aici către Mogoșești – Satulung – Arieșu de Pădure – Cătălina – Coaș – Rușor – Târgu Lăpuș – Dămăcușeni – Suciu de Jos – Agrieșel – Târlișua – Spermezeu – Căianu Mic – Uriu – Beclean – Blăjenii de Jos, cu punct terminus Bistrița. În total sunt 205,2 km. Un traseu spectaculos care va pune la grea încercare cicliștii prezenți la start.
„Caravana Micii Bucle porneşte din Satu Mare şi va trece, înainte de a ajunge în ultima etapă la Bucureşti, prin Bistriţa, Târgu Mureş, Făgăraş şi Curtea de Argeş, traversând printre altele Ţara Lăpuşului (Maramureş), Colinele Transilvaniei şi Transfăgărăşanul, una dintre cele mai spectaculoase şosele din ţară.
Etapa 1 a turului se va desfașura în data de 7 septembrie și va tranzita și comuna noastră prin localitățile Hideaga, Mogosești, Satulung, Finteușu Mic și Arieșu de Pădure. Vă rugăm să aveți în vedere că în aceste localități vor fi aplicate restricţii de trafic doar în momentul trecerii caravanei cicliste. Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei”, precizează oficialii Primăriei Satulung.
Mai spunem doar că turul României la ciclism, ediția 2022 are loc în perioada 6 – 11 septembrie 2022. Potrivit organizatorilor, una dintre cele mai prestigioase curse de ciclism rutier din sud-estul Europei și unul dintre cele mai importante evenimente cicliste internaționale din România, se va desfășura pe un traseu de peste 850 km. Cea de-a 55-a ediție a competiției aliniază la start 23 de echipe.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu