- Publicitate -
Ad imageAd image

CJ Maramureș vrea să atribuie SC Drumuri Poduri mai multe lucrări din cadrul unui proiect

Ad imageAd image

Consiliul Județean Maramureș vrea să atribuie SC Drumuri Poduri mai multe lucrări din cadrul proiectului ALTHERA – Centru de Terapii Alternative în Maramureș.

În acest sens, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean de marți, 30 august, va exista următorul proiect:

”Proiect de hotărâre privind aprobarea atribuirii către S.C. Drumuri Poduri MM S.A. a lucrărilor de execuție la obiectivul  Stație de pompare, Extindere rețea alimentare cu apă și branșamente apă aferent obiectivului  ALTHERA – Centru de Terapii Alternative în Maramureș din cadrul proiectului ALTHERA – Alternative Therapies in Maramures and Ivano – Frankivsk – cod 1HARD/4.1/37”.

Tot în această ședință va mai fi supus votului un alt proiect cu privire la acest centru.

”Proiect de hotărâre privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții ALTHERA – Centru de Terapii Alternative în Maramureș din cadrul proiectului  ALTHERA – Alternative Therapies in Maramures and Ivano – Frankivsk – cod 1HARD/4.1/37”.

Centrul construieşte în comuna Recea și va avea cabinete destinate terapiilor pentru copii cu dizabilităţi, dar şi o arenă pentru terapie cu animale.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu