- Publicitate -
Ad imageAd image

Scandal și bătaie în două familii pe străzile Dragoș Vodă și Electrolizei din Baia Mare

Ad imageAd image

În Ajunul Crăciunului, în ziua de 24 decembrie în jurul orelor 10:15, echipa de intervenție din cadrul Jandarmeriei Maramureș, a fost direcționată de către dispeceratul Poliției Municipiului Baia Mare, pe strada Electrolizei din Baia Mare unde a fost sesizat un scandal.

La faţa locului a fost identificat un bărbat care le-a aplicat mamei sale, tatălui şi unchiului său mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei. Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie. Actele de constatare au fost predate Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, în Ziua de Crăciun, 25 decembrie în jurul orelor 23:45, echipa de intervenție din cadrul Jandarmeriei Maramureș a fost direcționată de către dispeceratul Poliției Municipiului Baia Mare, pe strada Dragoş Vodă din Baia Mare unde a fost sesizat un scandal.

La faţa locului a fost identificat un bărbat care pe fondul consumului de alcool i-a aplicat soţiei sale o lovitură în zona capului şi a strâns-o de gât. Jandarmii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violenţă în familie. Actele de constatare au fost predate Poliției Municipiului Baia Mare pentru continuarea cercetărilor, transmite IJJ Maramureș.

ZiarMM

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu