- Publicitate -
Ad imageAd image

Ionel Bogdan somează Drusal să colecteze deșeurile din Baia Mare (VIDEO)

Ad imageAd image

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, somează societatea Drusal ca până vineri, 17 decembrie, ora 13.00 să colecteze deșeurile din municipiul Baia Mare.

În caz contrar urmează a fi luate măsuri dure împotriva societății.

”Am convocat în regim de urgență CJSU, având în vedere că Drusalul nu a luat nicio măsură până astăzi, și am constatat împreună că există un risc epidemiologic foarte ridicat și de sănătate publică în municipiul Baia Mare.

Am hotărât necesitatea de a lua măsuri de urgență pentru îndepărtarea pericolului. Somez Drusal ca până la ora 13.00, dacă nu intră din nou pe străzi să colecteze deșeurile, vom lua măsurile cele mai dure”, a spus Ionel Bogdan, într-o conferință de presă.

În cazul în care Drusal nu va colecta deșeurile, de la ora 14.00 acestea vor ridicate de echipe specializate de la SPAU Baia Mare, Drumuri și Poduri Maramureș și nu numai.

”Am pregătit echipaje specializate să ridice aceste deșeuri. Avem ajutor din partea altor primării și am identificat cinci autocompactoare care pot fi aduse în Baia Mare. De la ora 14.00 putem intra pe străzi”, a adăugat Ionel Bogdan.

Președintele CJ Maramureș a mai menționat faptul că ADI Deșeuri nu a fost înștiințat cu privire la faptul că Drusal va suspenda coelctarea pe zona 1, adică în municipul Baia Mare, și că, în aceste zile, Primăria Baia Mare a efectuat o plată de 1,6 milioane lei către societate.

Vlad HERMAN

Foto: Dragoș HOJDA

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu