- Publicitate -
Ad imageAd image

APROAPE DE O TRAGEDIE – Tânăr de 19 ani lovit de mașină la Cavnic

Ad imageAd image

În acest final de săptămână, polițiștii din Cavnic au intervenit la un accident rutier produs pe DJ 184 strada Stâlpu Tătarilor din oraș. Un tânăr de 24 de ani din Șișești, aflat la volanul unui autoturism, conducând dinspre Cavnic înspre Budești, la un moment dat a surprins și accidentat un tânăr de 19 ani din Cavnic.

Potrivit informațiilor furnizate de către IPJ Maramureș, victima se afla în calitate de pieton și s-a angajat în traversarea drumului public din partea stângă înspre dreapta. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul indicat fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pietonul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest datorită stării emoționale, fiindu-i recoltate de asemenea probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, au arătat polițiștii maramureșeni.

În cauză, s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Dragoș HOJDA

 

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu