- Publicitate -
Ad imageAd image

DEMARARE PROCEDURĂ – 15 autorizaţii pentru taxiuri cu propulsie electrică, hybrid plug-in sau hydrogen

Ad imageAd image

Municipiul Baia Mare a demarat de azi, 11 octombrie, a șasea procedură de atribuire a unui număr de 15 autorizaţii taxi, pentru autoturisme cu propulsie electrică, hybrid plug-in sau hydrogen. Anunțul a fost făcut de către oficialii Primăriei Baia Mare, care au prezentat și un calendar al acestei proceduri.

Astfel, în perioada 11 octombrie – 9 decembrie 2021 are loc depunerea de către transportatorii interesaţi a cererilor de înscriere în procedura de atribuire a unei/unor autorizaţii taxi, 10 decembrie – 12 decembrie 2021 – analizarea de către autoritatea de autorizare a cererilor şi documentelor depuse, aplicarea criteriilor de departajare şi stabilirea transportatorilor autorizaţi cărora li se vor atribui autorizaţiile taxi. În 13 decembrie 2021 va fi publicată lista cu autorizaţiile taxi atribuite, conţinând datele de identificare ale transportatorilor autorizaţi şi punctajele obţinute din îndeplinirea criteriilor de departajare pentru fiecare autovehicul, pentru ca între 14 și 28 decembrie 2021 să se depună contestaţiile la primarul Municipiului Baia Mare, cu privire la deficientele semnalate în procedura de atribuire a autorizaţiilor.
Între 29 decembrie 2021 – 7 ianuarie 2022 se va face comunicarea Dispoziţiilor primarului privind rezolvarea contestațiilor, respectiv 8 ianuarie – 31 ianuarie 2022 – atribuirea autorizaţiilor taxi prin hotarâre a Consiliului Local.
Dragoș HOJDA
Distribuie articolul
Adaugă un comentariu