- Publicitate -
Ad imageAd image

Baia Mare: Echipamentele din noul spital modular ar urma să coste peste 2,9 milioane euro

Ad imageAd image

Echipamentele și dotările medicale din noul spital modular ce urmează a fi creat în cadrul Spitalului Județean Baia Mare ar urma să coste peste 2,9 milioane euro (click pe imaginea de mai jos pentru detalii).

Vorbim, printre altele, de patru paturi speciale ATI, 20 de paturi cu acționare mecanică în trei secțiuni, dar și alte computere și aparate.

În acest sens, consilierii județeni au aprobat recent indicatorii financiari actualizați aferenți proiectului «Crearea și dotarea unui spital modular în cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș”, Baia Mare», depus spre finanțare prin Programului Operațional Infrastructură Mare, Axa Prioritară (AP) 9 Protejarea sănătății populației în contextul pandemiei cauzate de COVID19, Obiectivul Specific (OS) 9.1 Creșterea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19.

În proiectul adoptat se mai precizează că indicatorii financiari actualizați aferenți proiectului menționat corespund ca denumire și valoare cu informațiile incluse în cererea de finanțare cod SMIS 150816, conform solicitării de clarificări nr.1 și reprezintă cheltuieli financiare ale partenerilor de proiect – Judeţul Maramureş prin Consiliul Judeţean Maramureş și Spitalul Judeţean de Urgență ,,Dr. Constantin Opriş” Baia Mare – necesare implementării proiectului în condițiile aprobării cererii de finanțare.

Vlad HERMAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu